Hoe kunnen we skot.be verbeteren?
Annuleren

Deze listing is verlopen en is niet langer beschikbaar.

โ€น
โ€บ
1ย /ย 6
โ‚ฌย 550

Kot/Kamer te huur Brussel 1080 Brussels

Gepubliceerd: 5 jaar geleden

Via skot.be ref BK14636 :

๐™‚๐™ง๐™ค๐™ค๐™ฉ๐™จ, ๐™๐™š๐™ก๐™™๐™š๐™งโ˜€๏ธ 26 mยฒ voor 1 studenteโ›ฑ๐˜ฟ๐™–๐™ ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ง๐™–๐™จ van ๐Ÿ–๐Ÿ“ ๐—บยฒ. ๐™Ž๐™ข๐™–๐™ง๐™ฉ ๐™๐™‘๐ŸŒˆ๐™ฌ๐™–๐™จ๐™ข๐™–๐™˜๐™๐™ž๐™ฃ๐™š. Keuken & douche enkel voor 2 studentes. ๐™ˆ๐™š๐™ฉ๐™ง๐™ค ๐˜ฝ๐™š๐™ก๐™œ๐™ž๐™˜๐™–, ๐™จ๐™๐™ค๐™ฅ๐™ฅ๐™ž๐™ฃ๐™œ en ๐™›๐™ž๐™ฉ๐™ฃ๐™š๐™จ๐™จ op 350m. ๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐˜ฝ๐™ง๐™ช op ๐Ÿฐ๐Ÿฑ๐Ÿฌ ๐™ข ๐Ÿ‘‘ ๐™‹๐™–๐™ง๐™ ๐ŸŒฒ๐™๐™ช๐™ง๐™ฃ&๐™๐™–๐™ญ๐™ž๐™จโž› 300 m.

Alle apparatuur en meters zijn operationeel.

Duur van de trajecten met het openbaar vervoer (Google Maps): Rogierplein > 9 min. , Noordstation > 12 min. , Zuidstation > 15 min. , metrostation Kunst-Wet > 16 min. , De Brouckรจreplein > 16 min.

๐—Ÿ๐—˜๐—˜๐—™๐—–๐—ข๐— ๐—™๐—ข๐—ฅ๐—ง:
โซท1โซธ Het krachtigste ๐—œ๐—ก๐—ง๐—˜๐—ฅ๐—ก๐—˜๐—ง van Telenet Business is betrouwbaar en stabiel via een eigen modem.
โซท2โซธ Een uitgestrekt ๐—ฃ๐—”๐—ฅ๐—ž ๐Ÿฏ ๐—ธ๐—บ lang (van Belgica tot Bockstael) stimuleert het contact met de natuur door er te sporten of te kuieren.
โซท3โซธ Een ๐™Ž๐™ข๐™–๐™ง๐™ฉ ๐™๐™‘ kan op een PC worden aangesloten.
โซท4โซธ Een A+++ wasmachine, als beste aankoop, is vrij beschikbaar.
โซท5โซธ Parkeerplaatsen voor fietsen in de mooie 20 m lange hal verhogen de mobiliteit.
โซท6โซธ Dit is een erkende studentenresidentie in een prachtig herenhuis, waar een warme sfeer heerst. Centrale verwarming is in werking in alle kamers. De thermische isolatie van de ramen en het dak is uitgevoerd volgens de normen.
โžค โœจ๐——๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ๐˜๐—ฒ๐˜€ (trappen, gang, voetpad) ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป op tijd en stond ๐—ด๐—ฒ๐—ธ๐˜‚๐—ถ๐˜€๐˜. ๐Ÿ’ซ

โžค De doucheruimte, betegeld en geventileerd, is uitgerust met een douche van 80X80, een WC met een spaarreservoir en een wastafel. Het water wordt continu verwarmd door een nieuwe en veilige Vaillant boiler.

Kom het prachtig gebouw ontdekken op afspraak.

skot.be ref BK14636 (generated for 0x9d37273d)

๐ŸŽƒ Voorzieningen: Delhaize, Lidl, Action, bakker en andere op 5 minuten loopafstand.
โžค Het metrostation "Belgica" (lijn 6) in Jette ligt op 350 m afstand en het metrostation Ribaucourt (lijn 2) ligt op 650 m afstand. Tram 51 - bus 14 en een tiental buslijnen van "De Lijn" op 60 m brengen u in 10 minuten naar het stadscentrum.
โžค Een winkelcentrum met een grote Delhaize ligt op 5 minuten loopafstand, vlak naast het metrostation "Belgica". Een Lidl, een Action en twee bakkerijen zijn op 3 minuten loopafstand.

Bekijk locatie op kaart
โ‚ฌย 550 + โ‚ฌย 100 kosten per maandReference: BK14636nu beschikbaar
Huurโ‚ฌย 550
Kosten+ โ‚ฌย 100 kosten per maand
Waarborgโ‚ฌย 1.000
Beschikbaarheidnu beschikbaar
Domicilie mogelijk?(niet gespecificeerd)
Gemeubileerd?ja