Kot Louvain

Studentenkamer te huur voor 495 EUR (excl. kosten)

il y a 1 semaine : Martelarenlaan 200, 3010 Kessel-Lo De kamer op de 3de verdieping heeft een eigen terras en maakt deel uit van de residentie "Woods" die in 2017 is opgeleverd. Ze is voorzien van meubilair, eigen badkamer en toilet, 2 persoonsbed, bureaustoel en frigo met vriesvak. Er zijn 2 gemeenschappelijke keukens op elke verdieping, een persoonlijk afsluitbare keukenkast, grote ontspanningsruimte op het gelijkvloers. Naast een ondergrondse parking en fietsenstalling zijn er ook nog een waslokaal en afvalruimte voorzien.

Chambre à louer, 25m²
Disponible à partir du 15 sept. 2018
495 €
en savoir plus

Kot/Chambre à louer Louvain Centre

il y a 5 jours : Dagobertstraat, 3000 Louvain Ruime, gemeubelde studentenkamer (18 m²) met veel lichtinval. €400/maand kosten inbegrepen. Eén douche en toilet per 2 kamers. Ruime, gemeenschappelijke keuken met koertje. Pas gerenoveerd. Dichtbij station Leuven (800 m). Informatie/bezichtig​ing: of of

Kot/Chambre à louer
Disponible à partir du 12 sept. 2018
400 €
en savoir plus

Ruime studenten studio Leuven - centrum, nabij Gasthuisberg

il y a 3 semaines : Tervuursestraat 44, 3000 Louvain Mooie rustige gemeubelde studio (35m²), vlakbij UZ Gasthuisberg Leuven. De residentie ligt niet aan de straat en dus rustig gelegen. Aparte badkamer met bad/douche, lavabo en wc; volledig ingericht keukentje. Bureau, boekenkast, ronde tafel met 4 stoelen, bed, kleerkast, vestiaire. Aansluiting voor kabel en internet aanwezig. Privé parking met overdekte fietsstaanplaatsen Contact:

Studio à louer, 35m²
Disponible à partir du 3 sept. 2018
400 €
en savoir plus

Rustig gelegen studio Heverlee

il y a 3 semaines : Celestijnenlaan 65, 3001 Heverlee deaal en zeer rustig gelegen tussen Gasthuisberg en Arenberg Campus. Deze studio op de vierde verdieping omvat: een inkomhalletje, een ingerichte kitchenette, een leef-en slaapruimte met ingemaakte kast, een badkamer met douche, wastafelkast, spiegelkast en toilet. Alsook een zuidoost georiënteerd terras over heel de breedte van de studio. De huurder kan ook gebruik maken van de afgesloten fietsenstalling en huisvuilcontainers op de site. vaste kosten omvatten : Warm/koud water, verwarming uitgezonderd bij excessief verbruik. 24m² + 7m² terras 490 + 80 euro vaste kosten provisie per maand niet rokers studio geen domicilie Beschikbaar vanaf juli 2018

Studio à louer, 30m²
Disponible tout de suite
490 €
en savoir plus

bemeubelde studio te huur in centrum van Leuven

il y a 1 mois : Brouwersstraat 48B, 3000 Louvain bemeubelde studio op het gelijkvloers met eigen voordeur in het doodlopende gedeelte van de Brouwersstraat. Inkomhal, badkamer met wc, lavabo en douche, leefruimte met kitchenette met 2 elektrische kookplaten, microgolf en frigo (+diepvriesgedeelte)​ . Eenpersoonsbed, bureau met stoel, tweezit en eettafel met 2 stoelen, grote ingebouwde kasten.

Studio à louer, 25m²
Disponible à partir du 13 sept. 2018
480 €
en savoir plus

MOOIE, RUIME, zonnige gerenoveerde studio te huur LEUVEN

il y a 1 mois : Tiensestraat 217 bus 55, 3000 Louvain • ruime, luchtige, rustige, in 2011 volledig vernieuwde en goed uitgeruste studio te huur met aparte keuken , badkamer , balkon en brandladder • gemeubileerd • fietsenstalling in het gebouw • CV: mazout • aansluitingen TV en internet aanwezig, parlofoon • wandelafstand van station en bus terminal, superette en bakker op 100m • 12-maandelijks contract • huurprijs € 500/maand • provisie verwarming en water: € 50/maand • eigen abonnement met elektriciteit, internet en eventueel TV naar keuze • blauw kotlabel Huisvestingsdienst KUL • te bezoeken vanaf 12 juni 2018 • vrij op 1 september 2018 winkels, banken, restaurants, cafés, ...

Studio à louer, 25m²
Disponible à partir du 1 sept. 2018
500 €
en savoir plus

gezellig kot met eigen keuken en aparte slaapkamer

il y a 2 mois : Lombaardenstraat 47, 3000 Louvain Deze gezellige woning is gelegen in het centrum van Leuven. Slechts op 5 minuten wandelafstand van het station, op maximum 10 minuten wandelen van de meeste faculteiten, en rechtover de colruyt en op een paar minuten van de belangrijkste winkelstraten van Leuven voor gemakkelijk winkelen. De woning bestaat uit vier studentenkoten, elk met een eigen keuken. De badkamer met douche en toilet is gedeeld. De woning wordt deze zomer grondig gerenoveerd voor de start van het nieuwe studentenjaar. Studenten hebben dus de mogelijkheid om een gloednieuw kot te huren. De 3D tekeningen geven een impressie van het uiteindelijke resultaat, de foto's van de huidige staat.

Chambre à louer, 22m²
Disponible à partir du 16 sept. 2018
430 €
en savoir plus

gezellig kot met eigen keuken in het centrum van Leuven

il y a 2 mois : Lombaardenstraat 47, 3000 Louvain Deze gezellige woning is gelegen in het centrum van Leuven. Slechts op 5 minuten wandelafstand van het station, op maximum 10 minuten wandelen van de meeste faculteiten, en rechtover de colruyt en op een paar minuten van de belangrijkste winkelstraten van Leuven voor gemakkelijk winkelen. De woning bestaat uit vier studentenkoten, elk met een eigen keuken en airco. De badkamer met douche en toilet is gedeeld. De woning wordt deze zomer grondig gerenoveerd voor de start van het nieuwe studentenjaar. Studenten hebben dus de mogelijkheid om een gloednieuw kot te huren. De 3D tekeningen geven een impressie van het uiteindelijke resultaat, de foto's van de huidige staat.

Chambre à louer, 15m²
Disponible à partir du 16 sept. 2018
350 €
en savoir plus

gezellig kot met eigen keuken en aparte slaapkamer

il y a 2 mois : Lombaardenstraat 47, 3000 Leuven, Belgium, 3000 Louvain Deze gezellige woning is gelegen in het centrum van Leuven. Slechts op 5 minuten wandelafstand van het station, op maximum 10 minuten wandelen van de meeste faculteiten, en rechtover de colruyt en op een paar minuten van de belangrijkste winkelstraten van Leuven voor gemakkelijk winkelen. De woning bestaat uit vier studentenkoten, elk met een eigen keuken en airco. De badkamer met douche en toilet is gedeeld. De woning wordt deze zomer grondig gerenoveerd voor de start van het nieuwe studentenjaar. Studenten hebben dus de mogelijkheid om een gloednieuw kot te huren. De 3D tekeningen geven een impressie van het uiteindelijke resultaat, de foto's van de huidige staat.

Chambre à louer, 14m²
Disponible à partir du 16 sept. 2018
350 €
en savoir plus

Kot/Chambre à louer Louvain Centre

il y a 2 mois : Koning Leopold I-straat, 3000 Louvain Steenberg is een studentenhuis in het centrum van Leuven. Gelegen vlakbij het Ladeuzeplein met de Centrale Bibliotheek van de KU Leuven ligt Steenberg in het kloppende hart van deze bruisende stad. Je komt in Steenberg in een omgeving terecht die over alle faciliteiten beschikt om goed te kunnen studeren. Zo is er in de residentie een studeerkamer met bibliotheek en worden stilte en respect voor elkaars studietijd gegarandeerd. Bovendien kan je in Steenberg beroep doen op de inwonende studiecoach die je graag helpt bij het opstellen van je studieplanning of het verbeteren van je studietechnieken.

Kot/Chambre à louer
Disponible tout de suite
350 €
en savoir plus
Merci pour votre commentaire !